成考热线:
400-869-6989

山东成考:专升本《英语》选择题及答案(五)

文章来源:山东成考网2020-07-20 17:09:29 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A.free

B.suitable

C.available

D.ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English.So he can communicate with Chinese students and English students.

A.neither…nor

B.either…or

C.not only…but also

D.either…nor

答案:C

3、This is _______pen._______ is over there.

A.your,Mine

B.yours,My

C.mine,Yours

D.your,My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A.in...to

B.of...to

C.in...in

D.of...in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A.on the demand

B.on demand

C.in the demand

D.in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A.reservation

B.decision

C.mind

D.reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______,It’s no trouble.

A.however

B.but

C.anyway

D.always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A.in charge of

B.charge of

C.take charge of

D.in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post.

A.registered

B.registering

C.recommends

D.recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A.detailed

B.delighted

C.delicious

D.decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A.library

B.lab

C.bookshop

D.canteen

答案:D。

12、These students have little ______for how others look at them.

A.thinking

B.thought

C.concern

D.consideration

答案:C。

13、Mr.Liu works with a travel agency as a ______.

A.tourist guide

B.tour guide

C.travel guide

D.trip guide

答案:B。

14、I was ________in a small countryside in China.

A.brought up

B.bring up

C.raised up

D.raise up

答案:A。

15、The dress is so beautiful;Can I ________?

A.try it on

B.try on it

C.try them on

D.try on them

答案:A。

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/ckzl/1704.html