成考热线:
400-869-6989

山东成考:专升本《英语》选择题及答案(六)

文章来源:山东成考网2020-07-20 17:13:17 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

16、They sold the old furniture to make ________ for the new.

A.a room

B.a space

C.room

D.space

答案:C。

17、We______ quite a lot of English this term.We _______a bit every day.

A.have learned;learn

B.learned;have learned

C.learned;learned

D.learned;learning

答案:A。

18、This silk scarf will __________ me ________China.

A.remind;of

B.remember;to

C.reminding;of

D.remembering;to

答案:A。

19、_____nice the weather it is!

A.What a

B.How a

C.What

D.How

答案:D。

20、We cannot judge a person only by his_______ conditions.

A.economical

B.economics

C.economic

D.economy

答案:C。

21、The sun heats the earth,__ _ makes it possible for plants to grow.

A.where

B.when

C.that

D.which

答案:D。

22、There is a ________ of two hours with the 7:40 train.

A.delay

B.change

C.schedule

D.timetable

答案:A。

23、You can make a lot of friends if you_ ____ this club.

A.take part in

B.join

C.enter

D.come in

答案:B。

24、You should ______ with your name,sex,age and address.

A.fill in the form

B.filling the form

C.full of the form

D.full the form

答案:A。

25、I _______get up late,but now I usually get up at six in the morning.

A.used to

B.am used to doing

C.am used to

D.get used to doing

答案:A。

26、Department stores offer a big ____ of items.

A.kind

B.variety

C.type

D.model

答案:B。

27、The garments in the department store are so expensive that I can't __them.

A.buy

B.purchase

C.afford

D.take

答案:C。

28、We soon arrived the airport.

A.in

B.at

C.on

D.of

答案:B。

29、John is busy his girlfriend with her paper.

A.to help

B.helping

C.help

D.helps

答案:B。

30、They __ ______ good friends and often visited each other.

A.are used to being

B.are used to be

C.used to being

D.used to be

答案:D。

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/ckzl/1705.html