成考热线:
400-869-6989

山东成考:高起点《英语》复习试题及答案(七)

文章来源:山东成考网2020-07-22 16:10:13 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section.For each sentence there are four choices marked A,B,C D.Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11.Which is ______ country,the United States or Canada?

A.a larger B.larger C.the larger D.the largest

12.The silk feels ________.

A.soft B.softly C.softness D.softy

13.Two nuclear power stations _______ in the past ten years.

A.are built B.have been built C.would be built D.are building

14.They kept on ______ till they got to the foot of the hill.

A.to run B.running C.runing D.run

15.There is much work to do,_______?

A.isn‘t it B.is there C.isn’t there D.is it

16._______ as he is,he can‘t understthe English film.

A.A student of English B.Though a student of English

C.Student of English D.Being a student of English

17.The old in the country _______ taken good care of.

A.have B.has C.is D.are

18.Not a single mistake _______ in the test.

A.he made B.did he make C.he has made D.made he

19.______ my surprise,I got a high grade in this test.

A.For B.To C.To be D.On

20.She never agree _______ you,did she?

A.to B.with C.in D.at

21.Would you mind _______ a photo of you?

A.me take B.to take C.my taking D.me to take

22.The lady treats the boy well as if he ______ her own son.

A.is B.was C.were D.would be

23._______ round the city,we were impressed by the city‘s new look.

A.Taken B.Taking C.To be taken D.Being taken

24.He had a pain _______ his back.

A.on B.with C.in D.onto

25.The city _______ I was born is on the new railway line.

A.which B.that C.on which D.where

26.I had _______ that I would always remember it.

A.so a good experience B.such a good experience

C.so good an experience D.such good an experience

27.______ give us help is welcome.

A.Who ever B.Whoever C.No matter who D.Those who

28.After running for nearly half an hour,I was ________.

A.out of place B.out of control C.out of breath D.out of practice

29.The mother told the little boy to do all the things _______.

A.on himself B.on his own C.to himself D.by own

30.You had better _______ a jacket,because it is cold outside.

A.take on B.to take on C.put on D.to put on

参考答案

11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D

18.B 19.B 20.B 21.C 22.C 23.A 24.C

25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/ckzl/1741.html