成考热线:
400-869-6989

山东成考:高起点《英语》复习试题及答案(九)

文章来源:山东成考网2020-07-22 16:14:39 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

Ⅲ、Cloze(20 points)

Directions:

For each blank in the following passage,there are four choices given below marked A,B,C D.Choose the one that is most suitable mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Insure means to protect _51_ a loss of money.Most people can budget their money so that their income will cover expected expenses _52_ food,clothing,housing,public services.But,there is no way to know _53_ who will suffer a crisis(危机)such as a serious illness,fire,flood,or a car accident.Such crises usually _54_ great expense.Even if people could predict crises,it would be hard to save enough money to _55_ the expenses.Insurance is a system _56_ a company collects money from many individuals then pays certain expenses whenever one of those insured individuals is faced with a certain crisis.An insurance policy _57_ how much the insurance costs how much the company will pay when a policy holder is faced with a certain crisis.There are many different kinds of insurance,_58_ hospital,motor-car fire.Insurance can be rather expensive but most people buy insurance of some kind.Insurance is something _59_ people buy hope they will _60_ need.

51.A.for B.from C.against D.with

52.A.such as B.for example C.that D.the same as

53.A.predict B.ahead C.in advance D.earlier

54.A.result from B.make C.take D.result in

55.A.cover B.pay back C.fill D.make full

56.A.that B.by which C.what D.where

57.A.said B.agree C.make sure D.states

58.A.include B.including C.as well as D.also

59.A.which B.that C.as D.like

60.A.never B.ever C.sometimes D.often

答案:

51.C 52.A 53.D 54.C 55.A 56.B 57.D

58.B 59.B 60.D

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/ckzl/1743.html