成考热线:
400-869-6989

山东成考:高起点《英语》模拟试题及答案(四)

文章来源:山东成考网2020-07-31 15:56:01 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

英语是成人高考的考试科目之一,内容难度并不算大,结合下方的资料便可以轻松备考。想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

四、阅读理解(共15小题:每题3分,共45分。)

阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项牛选出更佳的一项。

C

A woman:heads into apopular New York City coffee shop on a cold:winter rooming.Just ahead of her,a man drops a few papers.The woman pauses to help gather them.A clerk ata busy store thanks a customer who has just bought something."Enjoy"the young woman says,smiling widely."Have a nice day."She sounds like she really means it.These arethe common situations we may see every:day.

However,in her best-selling book Talk to the Hand,Lynne Truss argues that common good manners such as saying"Excuse me"almost no longer exist.There are certainly plenty who would agree with her.According to one recent study,70 percent of the U.S.adults(成A.)said people are ruder now than they were 20 years ago.

Is it really true?We decided to find out if good manners are really hard to see.In this politeness study,reporters were sent to many cities in the world.They performed three experiments:"door tests"(would anyone hold the door open for them?);"paper drops"(who would help them gather a pile of"accidentally"dropped papers);and"service tests"(which salesclerks would thank them for a purchase)

In New York,60 tests(20 of each type)were done.Along the way,the reporters met all types of people:men and women of different races,ages,professions(职业),and income levels.And guess what?In the end,four out of every five:people they met passed their:politeness test making New York the most polite city in the study.

44,What does Lynne Truss argue in Talk to the Hand?.

A.People are not as polite as they used to.

B."Excuse me"is not welcome nowadays.

C.Of all the adults in the US 70%are rude,

D.People don't care about manners any more.

参考答案:A

45.What is TRUE about the politeness study discussed in the passage?

A.The study was reported in many cities of the world.

B.New York was the most suitable city for the experiment.

C.Sixty tests were designed to see if people are polite to each other.

D.Experiments were performed to see if common good manners exist.

参考答案:D

46.What is found in the study?

A.More people passed the tests in New York than in any other cities.

B.Different kinds of people acted differently in the New York tests.

C.Four out of five people passed the politeness test in the study.

D.Manypeople in the experiment passed the tests by guessing.

参考答案:A

D

This is not a diet(减肥食谱)or a hard~exercise program.Nobody can stick to those for long.Instead,it's a simple way to make weight loss a natural part of the life you already live.And guess what?It's fun!You don't have to give up the foods you love or do regular exercises.It's about balancing calories(平衡卡路里)in tiny ways that add up to big benefits(好处).You just use some tricks the"naturally thin"people do.Pick the ones you like,stick with them,and you'll lose weight and be strong!

Talk it UP Every time you pick Up the phone,stand up and walk around.Heavy people sit on average two and h half hours more every day than thin people,according to astudy.

Get face time We use e-mailso much that we've forgotten what our colleagues look like.

Pick a colleague or two who sit farthest from you:and deliver 10 of those daily messages in person.And go out of your way:go to a bathroom ora copy machine on another floor and take the stairs,of course.

Think about your drink Consider beer or wine instead of a frozen drink:A glass of regular beer has 140 calories and a serving of wine has 126 calories,while a strawberry daiquiri has about 300 and a margarita 340.

Reduce a total of 100 calories each day and you'll be able to lose about 10 pounds in a year.This is really not difficult to do.

47.What is mainly talked about in the passage?

A.How to do exercises daily.

B.How to lose weight easily.

C.How to work comfortably.

D:How to eat and drink regularly.

参考答案:B

48.Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A.Thin people sit fewer hours daily than heavy people.

B.People deliver messages to their colleagues in person.

C.More people walk around when they talk on the phone.

D.Heavy people make longer phonecalls than thin people,

参考答案:A

49,What does the writer mean by“face time”in Paragraph 37

A.Time for getting to know each other.

B.Time for sharing ideas face to face.

C,Time for doing small jobs,

D.Time for sharing ideas face to face

参考答案:B

50.Which of the following probably has the most calories?

A.Strawberry daiquiri.

B.Regular beer.

C.Margarita:

D.Wine.

参考答案:C

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/ckzl/1961.html