成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升本《英语》模拟试题及答案(二)

文章来源:山东成考网2020-07-07 16:48:03 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的更佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

Mr.Jones woke early one morning,before the sun had risen.It was a beautiful morning,_1_ he went to the window and looked out.He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor,who _3_ in the university just up the road from Mr.Jones‘house,coming the direction of the town.He had grey hair thick glasses,and was _4 an umbrella,a morning newspaper and a bag.Mr.Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

Mr.Jones had a big tree in his garden,and the children had tied a long 7_ to one of the branches,so that they could swing on it.

Mr.Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road.When he saw that there was _9_ in sight,he stepped into the garden(there was no fence),put his umbrella,newspaper,bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope.He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight,then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope,his grey hair blowing all around 13_._14 he swung,sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

_17_ the professor stopped,straightened his tie,combed his hair carefully,put on his hat,_18_ his umbrella,newspaper and bag,and continued _19_ his way to the university,looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

()1.A.because B.as C.so D.for

()2.A.surprised B.glad C.worried D.excited

()3.A.studied B.worked C.stayed D.lived

()4.A.passing B.doing C.carrying D.sending

()5.A.left B.gone C.taken D.arrived

()6.A.because of B.instead of C.by D.with

()7.A.rope B.line C.stick D.ruler

()8.A.run B.walk C.jump D.stop

()9.A.nothing B.nobody C.no room D.no house

49822316542_7a9978ec0e_z.jpg

()10.A.carried B.grasped C.took D.threw

()11.A.hard B.high C.heavily D.greatly

()12.A.garden B.tree C.land D.air

()13.A.hands B.his shoulders C.his face D.his neck

()14.A.Backwards and forwards B.Up and down

C.Left and right D.Around and around

()15.A.running B.stopping C.rising D.falling

()16.A.enough B.more C.too D.less

()17.A.At first B.At last C.At once D.At least

()18.A.set up B.gave up C.send up D.picked up

()19.A.on B.for C.by D.with

()20.A.clean B.slow C.funny D.quiet

模拟试题答案:

1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsb/1391.html