成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升本《英语》模拟试题及答案(四)

文章来源:山东成考网2020-07-07 16:51:09 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的更佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

Mr.Jones woke early one morning,before the sun had risen.It was a beautiful morning,_31_ he went to the window and looked out.He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor,who _33_ in the university just up the road from Mr.Jones‘house,coming the direction of the town.He had grey hair thick glasses,and was _34 an umbrella,a morning newspaper and a bag.Mr.Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.

Mr.Jones had a big tree in his garden,and the children had tied a long _37_ to one of the branches,so that they could swing on it.

Mr.Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road.When he saw that there was _39_ in sight,he stepped into the garden(there was no fence),put his umbrella,newspaper,bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope.He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight,then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope,his grey hair blowing all around _43_._44_ he swung,sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

_47_ the professor stopped,straightened his tie,combed his hair carefully,put on his hat,_48_ his umbrella,newspaper and bag,and continued _49_ his way to the university,looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

()31.A.because B.as C.so D.for

()32.A.surprised B.glad C.worried D.excited

()33.A.studied B.worked C.stayed D.lived

()34.A.passing B.doing C.carrying D.sending

()35.A.left B.gone C.taken D.arrived

()36.A.because of B.instead of C.by D.with

()37.A.rope B.line C.stick D.ruler

()38.A.run B.walk C.jump D.stop

()39.A.nothing B.nobody C.no room D.no house

girl-thumbs-through-the-old-book.jpg

()40.A.carried B.grasped C.took D.threw

()41.A.hard B.high C.heavily D.greatly

()42.A.garden B.tree C.land D.air

()43.A.hands B.his shoulders C.his face D.his neck

()44.A.Backwards and forwards B.Up and down

C.Left and right D.Around and around

()45.A.running B.stopping C.rising D.falling

()46.A.enough B.more C.too D.less

()47.A.At first B.At last C.At once D.At least

()48.A.set up B.gave up C.send up D.picked up

()49.A.on B.for C.by D.with

()50.A.clean B.slow C.funny D.quiet

参考答案

31.C 32.A 33.D 34.C 35.D

36.B 37.A 38.D 39.B 40.B

41.A 42.D 43.C 44.A 45.A

46.C 47.B 48.D 49.A 50.D

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsb/1393.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org