成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升本《英语》完形填空及答案(二)

文章来源:山东成考网2020-07-24 14:19:56 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

The young engineer sat down on a rock and rested his head in his hands.He would never get home;it was 1.For weeks he had been 2 in the Northwest Canadian forest.Now there was a terrible 3 behind his eyes,and worse of ail,he had gone 4.

Suddenly a man 5 out of the woods,an Indian who had been hunting in the area.Seeing the engineer's 6,he caught a fish in a nearby 7 and fed the sick man the 8 of the fish and some flesh from its head.9 within a few hours the engineer's pain was 10.A day later he could 11 again,and the next day he had 12 recovered.

When he returned home,the engineer told the 13 to Dr Price.Not until years later did it become a(n)14 fact that this was just an everyday 15 doing its work.For what the engineer did,by eating fish eyes,was to 16 his vitamin(维生素)。

Vitamin A's biggest job is to keep the eyes 17.Without A,people and animals get night blindness and other eye problems.Without A,people can even be totally blind.A helps to keep the skin in good 18.A also helps 19 with bones and teeth and has to do with proper 20 of blood cells.

1.A.hopeless B.useless C.careless D.timeless

2.A.lost B.treated C.hunting D.working

3.A.scene B.illness C.pain D.heat

4.A.blind B.changed C.mad D.separated

5.A.reached B.appeared C.hid D.watched

6.A.starvation B.situation C.reality D.trouble

7.A.stream B.boat C.place D.sea

8.A.tail B.skin C.bone D.eyes

9.A.Possibly B.Surprisingly C.Fortunately D.Immediately

10.A.shown B.gone C.settled D.disappeared

11.A.see B.speak C.walk D.work

12.A.naturally B.completely C.partly D.physically

13.A.news B.result C.secret D.story

14.A.actual B.accepted C.solved D.ordinary

15.A.sight B.food C.lifeguard D.service

16.A.from B.by C.about D.with

17.A.trust B.trade C.try D.take

18.A.looking B.rolling C.moving D.going

19.A.energy B.order C.shape D.sense

20.A.out B.off C.about D.to

参考答案:

1.A 2.A 3.C 4.A 5.B 6.D 7.A 8.D 9.B 10.B

11.A 12.B 13.D 14.B 15.C 16.D 17.D 18.C 19.A 20.A

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsb/1818.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org