成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升本《英语》完形填空及答案(六)

文章来源:山东成考网2020-07-24 14:31:01 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

My father brought home a saiboat when I was ten,and almost each Sunday in summers we would go sailing.Dad was quite skilled in sailing,but not good at1____.As for me,I2____ both before twelve because of living close to Lake Ontario.

The last time Dad and I set sail together is really3____.It was a perfect weekend after I graduated from university.I came home and 4____ Dad to go sailing.Out we set soon on the 5 ____lake.Dad hadn't sailed for years,but everything went well with the tller(舵柄)in his hands.

When we were in the middle of the lake,a 6____ wind came all of a sudden.The boat was hit

7____.Dad was always at his best in any 8____,but at this moment he 9____“John!Help!"He shouted in a trembling voice,with the tller still in his hands.

In my memory he could fix any_ 10____.He was the one 1 always11____ for strength and security.Before 1 could respond,a 12____ _ of water got into the boat.I rushed to the tller but it was too late.Another huge wall of water 13____ the boat in a minute.We were thrown into the water,and Dad was struggling aimlesaly.At that moment,I felt fierecely protective of him.

I swam to Dad 14____ and assisted him in climbing onto the hull(船壳)of the boat.Upon stting on the hull.Dad was a litle awkward about his flashof15____.“Ir's all right,Dad.We are safe now."I comforted him.

That was the first time Dad had counted on me in a moment of emergency.More importanly,I found it was my turm to start looking out for my father.

1.A.boating B.running C.swimming D.teaching

2.A.enjoyed B.desired C.hated D.learmed

3.A.unforgivable B.unforgetable C.cheerful D.regretful

4.A.sent B.ordered C.invited D.allowed

5.A.calm B.icy C.stormy D.thundery

6.A.strong B.gentle C.cold D.hot

7.A.repeatedly B.lightly C.hardly D.violently

8.A.danger B.place C.sport D.job

9.A.suffered B.fell C.froze D.withdrew

10.A.problem B.relationship C.machine D.boat

11.A.turmned to B.lived with C.argued with D.objected to

12.A.fountain B.stream C.shower D.wave

13.A.got through B.poured to C.turmed over D.lifted up

14.A.hopelessly B.quickly C.slowly D.helplessly

15.A.pain B.anger C.fear D.shame

参考答案:

1.C 2.D 3.B 4.C 5.A 6.A 7.D 8.A 9.C 10.A

11.A 12.D 13.C 14.B 15.C

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsb/1822.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org