成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升专英语词汇与语法(三)

文章来源:山东成考网2020-06-27 17:40:56 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选项中,选出更佳的一项,并把它前面的大写字母填人左边的括号里。

6.The weather changes __________the season.

A.by

B.with

C.for

D.from

答案:B

7.In fact she was__________of softball,tennis and track.

A.much more fond

B.much fonder

C.very fonder

D.too more fond

答案:B

8.His father had little school education.__________.

A.So mine did

B.Neither did mine

C.So had I

D.So did mine

答案:D

9.I was pleased_________you yesterday.

A.to meet

B.haven't met

C.to have met

D.to be meeting

答案:C

10.I don't mind _________to the party.

A.being not invited

B.not being invited

C.not inviting

D.not to be invited

答案:B

11.My mother knows Jane.They _________to each other at a party.

A.have been introduced

B.are introduced

C.were introduced

D.had been introduced

答案:C

12.The President gave the Secretary of State 30 days_________the report.

A.completes

B.to complete

C.completing

D.completed

答案:B

13.——ho do you-think has made my room so dirty,Mom?

——It_________be your younger brother.

A.must

B.shall

C.will

D.would

答案:A

14.Seldom _________ any mistakes during my past five years of service here.

A.I would make

B.would I make

C.did I make

D.I did make

答案:C

15.Mr.Zhang gave the textbooks to all the pupils except_________ who had already taken them.

A.the ones

B.ones

C.some

D.the others

答案:A

16.We want to buy the same book _________you are reading.

A.which

B.that

C.as

D.it

答案:C

17.George cooked me a meal,_________ was a first for him.

A.what

B.when

C.who

D.which

答案:D

18."I want to beg a favour of you,sir.I want to sent a letter home,what_________is."He said.

A.that's,that

B.it's,it

C.it's,that

D.that's,it

答案:D

19.A fight broke out among the football fans and soon it went_________control.

A.under

B.beyond

C.above

D.over

答案:B

20.Two nuclear power stations __________in the past ten years.

A.have been built

B.built

C.would be built

D.are built

答案:A

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1087.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org