成考热线:
400-869-6989

山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案二

文章来源:山东成考网2020-06-30 14:31:28 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

学习过程中,模拟题练习是不可或缺的环节。多做模拟题有助于我们了解试卷结构和难易程度,把握学习重点,甚至可能遇到原题。下面就和小编一起来看看“山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案二”的所有内容吧。

Ⅲ. Cloze (20 points)

Directions:

For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Smoking, which may be a pleasure for some people, is a serious source of discomfort for their fellows. _51_, medical authorities express their concern about the effect of smoking _52_ the health not only of those who smoke but also of those who do not. In fact, non-smokers who must involuntarily inhale (吸入) the air _53_ by tobacco smoke may suffer more than the smokers _54_.

Smoking is prohibited in the theatres and in halls used for showing films _55_ in laboratories _56_ there may be a fire hazard (危险). Elsewhere, it is up to your good _57_.

I am _58_ asking you to maintain “No-Smoking” in classrooms and seminar rooms.

This will prove that you have the _59_ health in mind, which is very important to a large _60_ of our students.

51.A. Still B. Further C. More D. Again

52.A. in B. to C. on D. with

53.A. polluting B. be polluted C. polluted D. to be polluted

54.A. them B. themselves C. their own D. they

55.A. and B. but C. as well as D. also

56.A. where B. which C. that D. how

57.A. feeling B. sense C. realize D. think

58.A. so B. next C. therefore D. and

59.A. non-smokers B. non-smokers’ C. non-smoker’s D. non-smoker

60.A. number B. amount C. many D. much

参考答案:

Ⅲ. Cloze

51.B 52.C 53.C 54.B 55.C 56.A 57.B

58.C 59.B 60.A

山东成考.png

版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1142.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org