成考热线:
400-869-6989

山东成考:2020年高升专英语选择题及答案三

文章来源:山东成考网2020-06-30 14:36:00 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

学习过程中,模拟题练习是不可或缺的环节。多做模拟题有助于我们了解试卷结构和难易程度,把握学习重点,甚至可能遇到原题。下面就和小编一起来看看“山东成考:2020年高升专英语选择题及答案三”的所有内容吧。

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

( )1.A. group B. about C. found D. without

( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

从每小题的四个选择项中,选出更佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

A. do you B. will you C. can you D. could you

( )8. —Have you moved into the new house?

—Not yet. The rooms ________.

A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

A. \ B. a C. the D. one

( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

A. hoped B. wanted C. expected D. wished

( )11. ______! There’s a train coming.

A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

—He’s already been _______.

A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

A. Until B. Not until C. Unless D. When

( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

—What do you suppose ________ to her?

A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

( )15. These players lost the game. They were ______ players.

A. losing B. lost C. lose D. being lost

( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

—I don’t know, ________.

A. nor don’t I care B. nor do I care

C. I don’t care neither D. I don’t care also

( )18.—How did you find your visit to the museum?

—I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

A. far more interesting B. even much interesting

C. so more interesting D. a lot much interesting

( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

A. bought B. buying C. to buy D. buy

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案:

一、语音知识

1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

二、词汇与语法知识

6.A 7.B 8.A 9.C 10.D

11.A 12.B 13.B 14.C 15.A

16.A 17.B 18.A 19.C 20.A

21.A 22.D 23.A 24.B 25.D

26.C 27.D 28.A 29.D 30.A

山东成考.png

版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1145.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org