成考热线:
400-869-6989

山东成考:2020年高升专英语选择题及答案四

文章来源:山东成考网2020-06-30 14:38:11 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

学习过程中,模拟题练习是不可或缺的环节。多做模拟题有助于我们了解试卷结构和难易程度,把握学习重点,甚至可能遇到原题。下面就和小编一起来看看“山东成考:2020年高升专英语选择题及答案四”的所有内容吧。

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每缉单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词。

1.A. climb B. job C. disturb D. club

2.A. sweater B. meant C. pleasure D. pleased

3.A. drunk B. dusty C. duty D. drug

4.A. breathe B. nothing C. clothes D. weather

5.A. prove B. rose C. wrote D. broke

二、词汇与语法知识(共15小题,每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选择项中,选出更佳的一项。

6.Regular exercise can you against heart disease.

A. fight B. protect C. keep D. support

7.Over a hundred people expressed their worries,but were willing to help.

A. some B. many C. few D. little

8.You can't do anything else until you your homework.

A. finished B. will finish

C. have finished D. had finished

9.First draw a line the middle of the page. Then write a word in the space above the line.

A. across B. over C. between D. within

10.The managerhad Ms. Brunell the new assistant around yesterday.

A. to show B. showed C. showing D. show

11.Send for a doctor quickly. The man

A. will die B. isdying C. dies D. died

12.I enjoy listeningto Miss:White;my English teacher,I can only understand about half ofwhat she says,

A. when B. because C. if D. though

13.The bag is very heavy. Come and lend me a hand,?

A. should you B. do you C. can you D. will you

14.After working for two hours,I found impossible‘to complete the paper in time.

A. me B. this C. that D. it

15.It was very kind of you to clean the office,though you

A. needn't do B. wouldn't have

C. didn't have to D. mustn't have done

16.The faster anything goes up into the sky,

A. it reaches the highest B. it reaches the higher

C. the highest it reaches D. the higher it reaches

17. Joe took his friends there by a shortcut,reduced the drive from 50 minutes to 15.

A. where B. which C. that D. what

18.there like that,you remind me of your father.

A. To sit B. Being sitting C. Sitting D. Sit

19.He told me that the number of students to be admitted at that time.

A. had not been decided on B. were not decided on

C. has not been decided on D.are not decided on

20.Jack told his daughter that she could have she wanted for Christmas.

A. which B. whatever C. that D. whenever

参考答案:

一、语音知识

1.A 2. D 3. C 4. B 5. A

二、词汇与语法知识

6. B 7. C 8. C 9. A10. D

11. B 12. D 13. D 14. D 15. C

16. D 17. B 18. C 19. A 20. B

山东成考.png

版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1146.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org