成考热线:
400-869-6989

山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案四

文章来源:山东成考网2020-06-30 14:42:04 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

学习过程中,模拟题练习是不可或缺的环节。多做模拟题有助于我们了解试卷结构和难易程度,把握学习重点,甚至可能遇到原题。下面就和小编一起来看看“山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案四”的所有内容吧。

三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的更佳选项。

It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

21.A. along B. around C. beside D. together

22.A. took B. wore C. put on D. got in

23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

24.A. on B. up C. over D. away

25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

27.A. strong B.north C. warm D. cold

28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

29.A.made B. told C. played D. given

30. 'A. left B. reached C. missed D. took

31. A. special B. brave C. busy D. serious

32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

34. A. While B. But C. And D. For

35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

参考答案:

三、完形填空

21. D 22. B 23. C 24. C 25. D

26. A 27. A 28. C 29. B 30. D

31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1147.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org