成考热线:
400-869-6989

山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案五

文章来源:山东成考网2020-06-30 14:49:29 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

学习过程中,模拟题练习是不可或缺的环节。多做模拟题有助于我们了解试卷结构和难易程度,把握学习重点,甚至可能遇到原题。下面就和小编一起来看看“山东成考:2020年高升专英语完形填空及答案五”的所有内容吧。

三. 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的更佳选项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

Mr. Jones was traveling in a car. Soon after setting out from a village to drive to London, he heard a strange noise from the back of the car. Naturally, he _31__ to have a look. He examined the wheels__32__ but found nothing wrong. __33__, he got back into the car and __34__ his way. The noise began almost immediately and was louder than _35__. Quickly turning his head, the man saw what appeared to be a great black cloud following the car._36__ he stopped at a village later on, he was told that a queen bee must be __37__ in his car as there were thousands of bees nearby.

__38__ learning this, the man realized that the only way to get rid of the bees would be to drive away as _39__ as possible. After an hour’s hard driving, he arrived in London where he _40__ his car outside a hotel and went in to have a drink. It was not long __41_ a waiter who had seen him _42___ hurried in to inform him that his car was covered with __43__. The poor driver telephoned the police and explained what had happened. The _44__decided the best way to _45__ the situation would be to call in a bee-keeper. In a short time, the bee-keeper arrived. He found the __46__passenger hidden near the wheel at the back of the car. Very _47_ to the driver for his __48_ gift, the bee-keeper took the queen and her thousands of __49__ home in a large box. Then, the driver drove away in peace, _50_ free from the “black cloud”, which had hung over his car.

( )31. A. moved out B. got out C. turned around D. drove back

( )32. A. closely B. quietly C. clearly D. deeply

( )33. A. However B. Though C. Instead D. Therefore

( )34. A. went B. continued C. started D. drove

( )35. A. ever B. the beginning C. the past D. early

( )36. A. Until B. Before C. When D. Since

( )37. A. taken B. found C. hidden D. stored

( )38. A. At B. On C. For D. In

( )39. A. carefully B. quietly C. bravely D. quickly

( )40. A. sent B. rested C. parked D. lay

( )41. A. before B. then C. until D. when

( )42. A. come over B. arrive C. set off D. leave

( )43. A. bees B. dust C. flowers D. a cloud

( )44. A. waiter B. driver C. expert D. police

( )45. A. get rid of B. go on with C. clean up D. deal with

( )46. A. mistaken B. anxious C. unpopular D. unwelcome

( )47. A. thankful B. angry C. surprised D. delightful

( )48. A. worthless B. expensive C. unexpected D. usual

( )49. A. sisters B. lovers C. followers D. prisoners

( )50. A. by and by B. at least C. by all means D. at present

参考答案:

三、完形填空

答案:31.B 32.A 33.D 34.B 35.A

36.C 37.C 38.B 39.D 40.C

41.A 42.B 43.A 44.D 45.D

46.D 47.A 48.C 49.C 50.B

山东成考.png

版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1150.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org