成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升专《英语》复习试题及答案(一)

文章来源:山东成考网2020-07-24 14:07:44 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

Ⅰ.Phonetics(10 points)

Directions:

In each of the following groups of words,there are four underlined letter combinations marked A,B,C D.Compare the underlined parts identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1.A.club B.tomb C.comb D.climb

2.A.food B.cool C.school D.flood

3.A.town B.how C.down D.snow

4.A.each B.peach C.break D.deal

5.A.hear B.fear C.dear D.wear

6.A.receive B.friend C.field D.piece

7.A.question B.notion C.exception D.vocation

8.A.exhaust B.exercise C.exam D.exact

9.A.where B.what C.whose D.white

10.A.switch B.hatch C.character D.match

参考答案

Ⅰ.Phonetics

1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

8.B 9.C 10.C

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1815.html