成考热线:
400-869-6989

山东成考:高升专《英语》复习试题及答案(二)

文章来源:山东成考网2020-07-24 14:11:08 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

Ⅱ.Vocabulary Structure(40 points)

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section.For each sentence there are four choices marked A,B,C D.Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11.Today is Jenny’s wedding day.She _______ to Thomas.

A.just has got married B.has just married

C.was just married D.has just got married

12.Every officer every soldier _______ obey the rules.

A.had to B.have to C.has to D.must have to

13.Rarely _______ so difficult a problem.

A.she could have faced with B.could have she faced with

C.she could have been faced with D.could she have been faced with

14.______ a dog on the road,the car stopped.

A.Having seen B.On seeing C.The driver seeing D.Seeing

15.I asked my teacher _______.

A.what courses should I take B.should I take what courses

C.I should take what courses D.what courses I should take

16.Comrade Li promised to help us he said he would come ______.

A.right away B.all at once C.all of a sudden D.all right

17.There aren’t many pandas ________ in the world today.

A.alive B.living C.lively D.lived

18.Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A.that we use B.as we use C.as we use them D.that we use them

19.It _______ to me that he was jealous.

A.happened B.took C.occurred D.felt

20.One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A.were heated B.must be heated C.is heated D.be heated

21.Please ______ me at the station on time.

A.meeting B.to meet C.meet D.met

22._______“hello”,he reached out his hand.

A.Said B.Saying C.To say D.Say

23.People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A.attracted B.tempted C.persuaded D.tended

24.It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A.not until…that B.after…when C.until…then D.before…that

25.Please telephone me half an hour _______.

A.in charge B.in advance C.in time D.in front

26.Both Mary Ellen,as well as Jan,_______ studying Chinese History.

A.are B.is C.are being D.is being

27.I’d like to _______ him to you for the job.He is a very clever industrious boy.

A.refer B.suggest C.recommend D.propose

28.It ______ that 200 people died over 5,000 lost their shelters after the flood.

A.reported B.reports C.has been reported D.has reported

29.He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A.as B.so as to C.so that D.so as

30.His report on the space exploration was really ________.

A.exciting B.excited C.excitement D.excitedly

31.Your chair needs _______.

A.to repair B.repairing C.to repairing D.being repair

32.I hate to see papers _______ in pencil.

A.writing B.to write C.written D.write

33.The job made her dependent _______ her husband.

A.on B.from C.of D.to

34.This is the second time she ______ improvement on that equipment.

A.had made B.made C.is making D.has made

35.He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

A.catch B.accept C.take D.listen

36._______determines a good meal varies from country to country.

A.What B.That C.It D.Which

37.As the journey was a long one,he took a friend with him for ________.

A.pleasure B.entertainment C.company D.defence

38.I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

A.us going B.we are going C.to go D.our going

39.We’ve ______ sugar.Ask him to lend us some.

A.run away with B.run down C.run off D.run out of

40.It was in 1930 _______ he became a university student.

A.when B.that C.which D.and

41.I am very _______ to you for your help.

A.grateful B.agreeable C.pleased D.thanks

42.You _______ go now.It’s very late.

A.had rather B.prefer to C.had better D.would rather

43.If I were you,I would take it easy,_______ is no need to be nervous.

A.it B.this C.there D.which

44.Why not _______ me earlier?

A.to tell B.tell C.telling D.told

45.Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

A.more better B.as well as C.much better than D.more better than

46.The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

A.happened to B.led up C.resulted in D.set up

47.To produce one pound of honey,a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

A.similar B.equal C.compared D.corresponding

48.I did not mean ____ anything,but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

A.to eat…trying B.to eat…to trying C.eating…to try D.eating…to trying

49.I had hardly sat down _______ he stepped in.

A.when B.that C.until D.after

50.In his time he enjoyed a reputation _______.

A.as great as Mozart,if not greater than B.as great as,if not greater than,Mozart

C.as great,if not greater,as Mozart D.greater,if not as great as Mozart

Ⅱ.Vocabulary Structure

11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

以上就是山东成考网小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合【历年真题】进行备考。

山东成考1.png


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/gsz/1816.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org