成考热线:
400-869-6989

山东成考:2013年专升本《英语》真题(五)

文章来源:山东成考网2020-08-02 14:35:17 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

想要报名山东成人高考的考生,在了解山东成考报名流程之后,可以根据山东成考历年真题进行准备。

三、完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的更佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

I hand been sitting by myself in my usual compartment for at least ten minutes,waiting __31__.The trains from Littlebury never seemed to start __32__ and I often thought that I could have __33__ in bed a little longer or had __34__ cup of tea before __35__.Suddenly I heard someone shouting __36__ the platform outside.A young girl was running towards the train.The man __37__ put out his hand to stop her but she ran past him and opened the door of my compartment.Then the whistle blew and the train started.

“I nearly missed it,__38__?”the girl said.“How long does it take to __39_ London?”“It depends on the __40__.”I said.“Some days it‘s __41__ others.”

“I‘ll have to have my watch mended,__42__ late again tomorrow,”she said.“It’s my first day __43__ with a new firm today and they told me that the man __44__ is very strict.I __45__ him yet so I don‘t know __46__ but he sounds a bit frightening.”

She talked about her new job __47__ the way to London and before long,I realized that she was going to work for my firm.My __48__ secretary had just left so I must be her new boss.__49__ only fair to tell her.

“Oh,dear,”she said.“__50__ mistake!I wish I had known.”

“Never mind,”I said.“At least you‘ll know when your train’s late that mine will be,too.”

()31.A.the train to start

B.for the train start

C.the train‘s start

D.for the train to start

()32.A.on their hour

B.on time

C.at their hour

D.at time

()33.A.lain

B.laid

C.lied

D.lay

()34.A.other

B.some other

C.another

D.one other

()35.A.I had left the home

B.leave from home

C.leaving home

D.to leave home

()36.A.at

B.by

C.in

D.on

()37.A.at place

B.on duty

C.for control

D.in post

()38.A.haven‘t I

B.don‘t I

C.wasn‘t I

D.didn‘t I

()39.A.get to

B.arrive to

C.reach to

D.make to

()40.A.driver to the engine

B.driver engine

C.engineer‘s driver

D.engine driver

()41.A.far slower that

B.much slower than

C.a lot more slow than

D.a great deal more slow that

()42.A.in order not be

B.so as not to be

C.for not being

D.so that it‘s not

()43.A.at job

B.in job

C.in work

D.at work

()44.A.I‘m going to work for

B.what I‘m going to work for

C.for which I‘m going to work

D.which I‘m going to work for

()45.A.didn‘t meet

B.haven‘t met

C.didn‘t know

D.haven‘t known

()46.A.what he is like

B.what is he like

C.how he is

D.how is he

()47.A.through

B.by

C.on

D.in

()48.A.proper

B.own

C.same

D.self

()49.A.There was

B.That was

C.It was

D.Was

()50.A.What a terrible

B.What terrible

C.How terrible

D.So terrible a

参考答案

31.D 32.B 33.A 34.C 35.C 36.D 37.B

38.D 39.A 40.D 41.B 42.B 43.A 44.D

45.B 46.A 47.C 48.B 49.C 50.A

以上就是山东成考网小编整理的山东成考真题,希望能够帮助到各位,考生可以结合【复习资料】进行备考。

山东成考1.png



版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/llzt/1973.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org