成考热线:
400-869-6989

2020年山东成考学位英语:复习题(二)

文章来源:山东成考网2020-05-27 17:57:48 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

2020年山东成人高考

二、词汇与语法知识(共15小题,每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选择项中,选出更佳的一项。

6.Regular exercise can you against heart disease.

A.fight B.protect C.keep D.support

7.Over a hundred people expressed their worries,but were willing to help.

A.some B.many C.few D.little

8.You can't do anything else until you your homework.

A.finished B.will finish

C.have finished D.had finished

9.First draw a line the middle of the page.Then write a word in the space above the line.

A.across B.over C.between D.within

10.The managerhad Ms.Brunell the new assistant around yesterday.

A.to show B.showed C.showing D.show

11.Send for a doctor quickly.The man

A.will die B.isdying C.dies D.died

12.I enjoy listeningto Miss:White;my English teacher,I can only understand about half ofwhat she says,

A.when B.because C.if D.though

13.The bag is very heavy.Come and lend me a hand,?

A.should you B.do you C.can you D.will you

14.After working for two hours,I found impossible‘to complete the paper in time.

A.me B.this C.that D.it

15.It was very kind of you to clean the office,though you

A.needn't do B.wouldn't have

C.didn't have to D.mustn't have done

参考答案:

6.B 7.C 8.C 9.A 10.D 11.B 12.D 13.D 14.D 15.C


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: http://www.jyhz.org/xwyy/716.html

版权保护: 文章转载自 山东成考网 www.jyhz.org